Τον τρόπο να κρατούν τον έρωτά τους δυνατό και την οικογένειά τους ενωμένη έχουν βρει ηΙωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.Το γνωστό ζευγάρι που μετρά 14 χρόνια γάμου και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μπορεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως βρίσκει πάντα χρόνο για μικρές αποδράσεις.
Αυτήν την φορά ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξαν την Μύκονο για να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης από την καθημερινότητά τους. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους «συνέλαβε» σε χαλαρό περίπατο μαζί με τα βλαστάρια τους στα κοσμικά Ματογιάννια, με την Ιωάννα Λίλη φυσικά να ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή παρουσία της.
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ιωάννα Λίλη από τη Μύκονο
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή