Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και πολλοί είναι οι εκπρόσωποι της σόου μπιζ που το υποδέχτηκαν με το δικό τους τρόπο. Άλλοι με μαγιό, άλλοι στην παραλία και άλλοι όπως τους γέννησε η μάνα τους.
O Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός Ανδρέας Γεωργίου καλωσόρισε την πιο θερμή εποχή του χρόνου, με μια ολόσωμη φωτογραφία του όπου ποζάρει μέσα στο δάσος ολόγυμνος.
Ο 38χρονος έβγαλε τα ρούχα του και σαν άλλος Αδάμ πόζαρε γυμνός ανάμεσα στη φύση.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes από την πρώτο λεπτό της ανάρτησής του τα likes έπεσαν βροχή τόσο από τους θαυμαστές του στην Κύπροόσο και από την Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη που του έγραψε: «Θα πουντιάσεις ρε ρίλε».
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.