Video: Το μεγάλο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για όσους δίνουν τη μάχη για τον Κορωνοϊό - ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ!

Video: Το μεγάλο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για όσους δίνουν τη μάχη για τον Κορωνοϊό - ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ!

Το ΘΕΜΑ πρώτο και σε αυτή τη μάχη, μαζί με την ελληνική κοινωνία. Για να κρατήσουμε σφιχτά το νήμα της ζωής, αποφασισμένοι να μείνουμε σπίτι για να γιορτάσουμε το Πάσχα. Είναι το μεγάλο στοίχημα. Και όπως όλα δείχνουν, θα το κερδίσουμε

thema-koronoios-arthro
Αυτή τη φορά δεν είναι απλά ένας ιός, μια γρίπη κάτι περαστικό. Είναι το τέρας που απειλεί τον πλανήτη. Δεν φαίνεται. Δεν κάνει διακρίσεις. Καραδοκεί. Μεταδίδεται. Σκοτώνει.
Πάνω από 110.000 άνθρωποι είναι μέχρι τώρα ο τραγικός απολογισμός θυμάτων του κορωνοϊού σε όλο τον Κόσμο.

Τα μέτρα είναι αυστηρά, αλλά τι να κάνουμε; Είναι μονόδρομος. Κλείνουμε την πόρτα. #Μένουμε σπίτι. Και λέμε «ΝΑΙ» στη ζωή αλλά και «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους εκείνους που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Το ΘΕΜΑ πρώτο και σε αυτή τη μάχη, μαζί με την ελληνική κοινωνία. Για να κρατήσουμε σφιχτά το νήμα της ζωής, αποφασισμένοι να μείνουμε σπίτι για να γιορτάσουμε το Πάσχα. Είναι το μεγάλο στοίχημα. Και όπως όλα δείχνουν θα το κερδίσουμε.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Ο πόλεμος απέναντι στον φονικό ιό συνεχίζεται με κάθε τρόπο και όλα τα μέσα. Θα τον νικήσουμε τον εφιάλτη.

Και τότε, όλοι εμείς, θα είμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτός νικημένος. Θα μας έχει αντέξει το σκοινί και το ΕΣΥ. Και θα φανεί στο χειροκρότημα. Που δεν θα αργήσει.

Κλείσιμο
Όπως ακριβώς στο συγκινητικό βιντεοκλίπ, μια ιδέα βασισμένη στη μεγάλη επιτυχία «Χειροκρότημα», που μας παραχώρησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, μουσική Δήμητρας Γαλάνη και τον  Στέφανο Κορκολή που παίζει  στο πιάνο.  Ευχαριστούμε τη μεγάλη ερμηνεύτρια για την ευγενική προσφορά της.

ΒΙΝΤΕΟ: Το μεγάλο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ  της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για όσους δίνουν τη μάχη για τον Κορωνοϊό - ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ!


Ειδήσεις σήμερα:

Πένθος στην ερευνητική κοινότητα: Θύμα του κορωνοϊού ο διακεκριμένος επιστήμονας Θεόδωρος Παπάζογλου

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τις τουρκικές προκλήσεις

Δείτε πώς πέρασαν το Πάσχα των Καθολικών πολιτικοί, μοντέλα και καλλιτέχνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ