Δείτε το βίντεο: Ένα βήμα μπροστά... και στα δύσκολα

Δείτε το βίντεο: Ένα βήμα μπροστά... και στα δύσκολα

Οι άνθρωποι που τα δίνουν όλα, στα δύσκολα, με γενναιότητα , για όλους εμάς

doctors

Τους αποκαλούν ήρωες της πρώτης γραμμής. Ήρωες πίσω από τις μάσκες σε μια άκρως ταραγμένη εποχή, που δίνουν μάχη με μια απροσδιόριστη απειλή για όλους μας. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τα δίνουν όλα, χωρίς τα απαραίτητα πολλές φορές. Με γενναιότητα και ανθρωπιά. Κάνουν το καθήκον τους, δουλεύοντας άπειρες ώρες κι όμως κανένας τους δεν παραπονιέται γι’ αυτό. Σώζουν ζωές, τις ζωές μας. Στην πραγματικότητα αυτό είναι που κάνουν πάντα, γιατί είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας ασφάλεια και φροντίδα στα δύσκολα.

Υπάρχουν στιγμές, σαν κι αυτές που ζούμε, που τα πολλά λόγια μοιάζουν φτωχά μπροστά στο μεγαλείο αυτών των ανθρώπων. Στη μικρή ιστορία μίας ιατρού που δίνει την καθημερινή της μάχη, συμπυκνώνονται η προσφορά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών απέναντι στην πανδημία και η διασφάλιση ότι όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους.

Μια σύντομη περιήγηση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών είναι αρκετή για να αισθανθούμε εμπιστοσύνη, καθώς όσοι είναι ένα βήμα μπροστά μπορούν να μας καθησυχάζουν και στα δύσκολα.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Πάντα ένα βήμα μπροστά, και στα δύσκολα! (Director's Cut)

 

Για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων, αλλά και των επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή ειδικών μέτρων από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης με στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών. Παράλληλα, ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέχοντας στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας την Κλινική Περιστερίου για νοσηλεία ασθενών (μη covid-19) ώστε να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς.

Όλες οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνέχισαν τη λειτουργεία τους βάση των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σήμερα μπορούν ξανά να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις επισκεφθούν. 

Διαθέτει 8 υπερσύγχρονα νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 κλινών και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με διεθνή σταδιοδρομία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και συνεργάζεται με τα πιο επιφανή Πανεπιστήμια και Οργανισμούς του Κόσμου. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Δρ. Γ. Αποστολόπουλο και ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Αποστολόπουλου, καθιστώντας το, το μοναδικό Όμιλο Υγείας στην Ελλάδα που ανήκει σε ελληνικά συμφέροντα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK