Κορωνοϊός: Δωρεά στο γηροκομείο Πειραιά από τους κυβερνήτες του Propeller Club Πειραιά

Κορωνοϊός: Δωρεά στο γηροκομείο Πειραιά από τους κυβερνήτες του Propeller Club Πειραιά

Κατέβαλαν χρήματα και προέβησαν σε δωρεά προς το Γηροκομείο Πειραιά για την προμήθεια προϊόντων κρέατος για τη σίτιση 200 ατόμων για τη γιορτή του Πάσχα αλλά και για όλο τον μήνα Απρίλιο

propela
Τούτες τις άγιες ημέρες του Πάσχα οι 16 κυβερνήτες του Propeller Club Πειραιά προχώρησαν σε κίνηση αλληλεγγύης και ενότητας δείχνοντας την προσωπική τους ευαισθησία αλλά και το πηγαίο τους αλληλέγγυο πνεύμα.

Με αφορμή και την δοκιμασία της Ελλάδας και της κοινωνίας λόγω της πανδημίας του Covid - 19 το προεδρείο του Propeller πήρε μια ομαδική πρωτοβουλία προσφοράς σε ομάδες συνανθρώπων μας που είναι περισσότερο ευάλωτες.

Στο πλαίσιο αυτό οι κυβερνήτες του Propeller κατέβαλαν χρήματα και προέβησαν σε δωρεά προς το Γηροκομείο Πειραιά για την προμήθεια προϊόντων κρέατος για τη σίτιση 200 ατόμων για τη γιορτή του Πάσχα αλλά και για όλο τον μήνα Απρίλιο.

“Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club Πειραιά, για τον κάθε ένα Κυβερνήτη προσωπικά που απαρτίζει αυτή τη ομάδα των κοινών στόχων και αξιών, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο θεωρείται αυτονόητη. Είναι μια υποχρέωση που κάθε φορά κάνει τους ίδιους και την ομάδα πλουσιότερη” επισημαίνει ο πρόεδρος του Propeller, Κωστής Φραγκούλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης