Έντονες ήταν οι διαματυρίες κατοίκων στη Νέα Κίο Αργολίδας, που διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία για την παραβατικότητα στην περιοχή.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argonafplia.gr την συγκέντρωση διοργάνωσαν κάτοικοι του χωριού και σε αυτήν μίλησαν κάτοικοι εξιστορώντας τα προβλήματα τους, που σε πολλές περιπτώσεις έχουν προκληθεί από Ρομά.
Μέσα στις ενέργειες που αποφάσισαν είναι μια κλιμάκωση κινητοποιήσεων. Πρώτη ενέργεια το κλείσιμο δρόμων.
Την προσεχή Κυριακή θα κλείσουν το δρόμο προς Ναύπλιο, στο ύψος της γέφυρας της Πάνιτσας.
Στο χώρο της συγκέντρωσης δεν φάνηκε κανένας από την Περιφέρεια, τον Δήμο, την Αστυνομική Διεύθυνση ή οποιαδήποτε άλλη αρχή.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.