Εκτός ΕΡΤ Ακριβοπούλου, Λαμπρίδη και Κοτρώτσος

akrivopou

Οι συμβάσεις τους λήγουν τέλος του μήνα και δεν θα ανανεωθούν - Ποιοι άλλοι δημοσιογράφοι αποχωρούν

Οριστικά αυλαία θα ρίξουν οι εκπομπές  «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου αλλά και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο όπως και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη. Oι τρεις παραπάνω δημοσιογράφοι, μαζί με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά και Αρη Ραβανό έχουν συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής οι οποίες συνεργάζονταν με την ΕΡΤ και οι οποίες λήγουν στις 26 Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι Πάνος Χαρίτος, Σπύρος Χαριτάτος και Νίκος Μερτζάνης οι οποίοι είχαν προσληφθεί ως μετακλητοί σύμβουλοι της διοίκησης, αναμένεται να αποχωρήσουν αμέσως μόλις γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ με τα οποία συνεργάζονταν.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Δρόσος έχει ήδη παραιτηθεί και του έχει ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του έως ότου οριστεί η επόμενη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς επίσης ότι εκκρεμούν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ.

ΣΧΟΛΙΑ (320)

ΚΟΥΛΗ...

Σε παρακαλώ! Μην κλείσεις την ΕΡΤ! Φόρτωσε την απλά, με τους φανατικότερους δεξιούς. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Θελω να δω την φάτσα του πεθερού μου, για 4,5 χρόνια δεν έχει δει άλλο κανάλι! Πηγαίναμε για γιορτή και αντι να ακούμε τραγούδια, ακούγαμε τον Τσίπρα, τον Φλαμπουραρη και τον Παππά...

ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!!!

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...

O.E

Ο, φωτης πραμαντα 15/07/2019, 23:02 προς: @μισο καναλι... έδωσε μια ωραία και ξεγυρισμένη απάντηση. Αμφιβάλω αν το βλήμα χωρίς γόμωση=εγκέφαλος γεμάτος άχυρο, έπιασε το νόημα. Γι αυτό, φίλοι τούτης τής ωραίας παρέας, συμπληρωματικά στέλνω στο αφιονισμένο μισό κανάλι, ένα πρόσφατο σατιρικό μου με την ελπίδα να τού φανεί χρήσιμο. Ο τολμών Έλληνας ή ο ψόφιος ψηφοφόρος: - Πέρασαν χρόνια εκατό / κι ολόιδιο γύρω σκηνικό. Ο μούλος να κουνά τ' αφτιά / και να κοιτά με πονηρά / πού θα βρει τρύπα να χωθεί / δίχως δουλειά να βολευτεί. Πολιτικάντης, ο μπαμπέσης / τού δίνει χίλιες υποσχέσεις. Κι ο τωρινός ο βουλευτής / λαμόγιο -γιος τής αρπαχτής. Ραγιά, η μοίρα σου γραμμένη / μόνο κακό σε περιμένει. Γιατί τεμπέλιασες πολύ / βγάζει το μέσα σου χολή. Αν δεις πως κάποιος πάει εμπρός / κι εσύ ξωπίσω κουζουλός. Ξύπνα, και γίν' ευθυτενής / και φρόντισε να πορευτείς. Ακόνισε και το μυαλό σου / που 'ναι χωμένο στο ποπό σου. Αλλιώς μαυρίλα η ζωή σου / το ίδιο και για το παιδί σου. Δεν έχει άλλα δανεικά / και μόνον ο τολμών νικά... Για τους τεμπέληδες ψειριζαίους που θέλουν να ζούνε με κομματικά επιδόματα από την τίμια εργασία των υπολοίπων... Ευχαριστώ για την καταχώρηση.

ΜΟΕ ε Σαντόν

ανοίγω σαμπάνιες που γλιτώνουμε τους κατσαπλιάδες της ΕΡΤ

Ρε τι χάσαμε μαζί με τον Τσίπρα

Εγώ την ερωτεύθηκα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει ομορφότερη στον κόσμο των ΜΜΕ. Σκέτη κούκλα είναι, ειδικά το λίγο από αγελάδα, βλέμμα της και τα τρεμάμενα χείλη της, ευφυέστατη, δημοκρατική και κοινωνικότατη. Η δημοκρατία θα χάσει με την μη ανανέωση της σύμβασης της, η δουλειά, η ζωή της και τα δημοκρατικά της φρονήματα πρέπει να διδάσκονται ως «μελέτη περίπτωσης» σε όλα τα σοβαρά πανεπιστήμια.

y

Μπογιοπουλε, σου διωχνουν την συνεργατιδα σου. Θα αντριδρασεις; θα την υπερασπισθεις;; Ο λαος λεει : πες μου με ποιον συνεργαζεσαι , να σου πω πιοιος εισε!!!!!!. Εξω λοιπον τα λαμογια τα κομματοσλυλα απο την ΕΡΤ, που την ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

G.K

Χθες ακόμα, σε εκπομπή της, η Ακριβοπούλου, παρουσίασε λεκτικό λάθος της κυρίας Κεραμέως και το σχολίαζε υποτιμητικά με άλλους τρεις νεαρούς δημοσιογράφους. Δεν βρήκε όμως να σχολιάσει όλα αυτά τα χρόνια καμιά από τις μπαρούφες που κατά διαστήματα αμολούσε... ο μεγάλος νταουλιέρης!

LOL

Αυτη η φρικτη φατσα - Aκριβοπουλου - σιγουρα δεν θα βρη "στεγη" απο δω και μπρος............. Η γυναικα ειναι ΠΟΛΥ ασχημη εκτος απο ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ !

Ο.Ε

Φίλοι, 306 σχόλια και ούτε τρία (3) -το 3 χωρίς ιδιαίτερο συμβολισμό, υπέρ τής αχώνευτης παρουσιάστριας στην κρατική ΕΡΤ, που το έπαιζε πραγματογνώμων αλλά με τα δικά της ιδεολογικά και κομματικά κριτήρια και τα δικά μας λεφτά!! Οι ενημερωμένοι πολίτες, αποδείχτηκε, γνωρίζουν τα άνομα έργα της γι' αυτό την κατακεραυνώνουν, χωρίς τύψεις και ενδοιασμούς. Ό,τι έσπειρε, η ανόητη, αυτό θερίζει. Καιρός τού σπύρειν και καιρός τού θερίζειν, λέει ο σοφός Σολομώντειας στην Παλαιά Διαθήκη. Κάτι ήξερε από εξουσίες αφού ήταν ο αγαπημένος υιός τού Δαυίδ, πήρε τον θρόνο από τον πατέρα του με τις λαμογιές τής μάνας του και έστησε, μόλις εδραιώθηκε, χαρέμι με 400 καλλονές. Αλλά με τα ...απομνημονεύματά του (Σοφές ρήσεις τα είπανε) σώθηκε η υστεροφημία του. Η μυξιάρα, για την οποία εδώ μιλάμε, ας πάει τώρα στο εξοχικό της και να αρχίσει το γράψιμο των πεπραγμένων της. Και γιατί είναι τόσοι πολλοί και τόσο οργισμένοι οι πολίτες εναντίον της, που ούτε τη φάτσα θέλουν να την δουν, γιατί παίρνουν τις ανάποδες τους και χαλάνε τη ζαχαρένια τους. Κανονικά, αν είχε σταγόνα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, μετά το ανάγνωσμα τόσων δεκάδων δυσμενών και οδυνηρών σχολίων για το άτομό της και την προσωπικότητά της, αυτή που νομίζει ότι διαθέτει, θα έπρεπε να ανέβει στην κορυφή τής Αγίας Παρασκευής το περίφημο Μέγαρο κι από να μας αποχαιρετούσε δια παντός, βέβαια. Αλλά ψωροαριστερή οντότητα και ηθική ευαισθησία δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν και βέβαια η μαντάμ δεν θα γίνει η εξαίρεση... Όχι λάθος, 2, 3 φορές το προσπάθησε η Πενταγιώτισσα Μαρία Δαμανάκη, αυτή η πασίγνωστη αγωνίστρια τού Πολυτεχνείου, αλλά και τις τρεις φορές αστόχησε, δλδ. δεν τα κατάφερε. Να θυμίσω εδώ ότι στην περίπτωσή της τα αίτια ήταν καθαρώς προσωπικά τουτέστιν ερωτικές απογοητεύσεις... Υπάρχουν κι αυτά στην έρμη κι άτιμη ζωή μας. Ας είναι καλά η κοπέλα, το ΠΑΣΟΚ, ο Γιωργάκης δηλαδή, τη βόλεψε κι αυτήν και μάλιστα εξόχως... Παρακαλώ να μην κοπεί..

Δοξα

Α ρε ποκεμον, βλαμενα κοματοσκυλα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης