Σύμφωνα με δημοσιογράφο του τοπικού Τύπου, για την ομιλία του πρωθυπουργού χρειάστηκε να μεταφερθούν τα μηχανήματα ασφαλείας του αεροδρομίου, στον χώρο της εκδήλωσης στην Καλαμάτα. Έτσι, όσοι παρακολούθησαν την ομιλία, πέρασαν από τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου, για να εισέλθουν στον χώρο.
Η δημοσιογράφος ανέφερε πως επιστρατεύθηκαν ακόμα και drone της αστυνομίας, ενώ έγιναν και προληπτικές προσαγωγές πριν την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.
Διαβάστε την ανάρτηση της δημοσιογράφου του ΘΑΡΡΟΣ news, όπως γράφει στο προφίλ της στο Facebook:
«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία από το 1990 και σταθερά με την έντυπη δημοσιογραφία από το το 1994. Έχω καλύψει δημοσιογραφικά πολλά πολιτικά πρόσωπα, Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας... Ομιλίες τους σε κλειστούς, αλλά και σε ανοικτούς χώρους. Πάντοτε υπήρχαν μέτρα ασφαλείας. Αλλά αυτό το πράγμα ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ!
Να μεταφέρουν τα μηχανήματα του αεροδρομίου, σε χώρο που θα γίνει πολιτική ομιλία για να ελεγχθεί όποιος εισέλθει στο χώρο δεν το έχω ξαναδεί. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το λιγότερο που μπορώ να πω... - Και τα νεότερα εξαιρετικά:
Έχει επιστρατευθεί και το drone της Αστυνομίας, ξεκίνησαν και οι... προληπτικές προσαγωγές».
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.