ΠΟΕΔΗΝ: Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ ο «διπλοθεσίτης» διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ

ΠΟΕΔΗΝ: Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ ο «διπλοθεσίτης» διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ

Η ΠΟΕΔΗΝ επικρίνει τις υποψηφιότητες του «διπλοθεσίτη» διοικητή του Ερυθρού Σταυρού και του νοσοκομείου Νίκαιας και του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ – «Ο κ. Μυλωνάς “έλαμψε δια της απουσίας του” τις πρώτες 10 ώρες στο Μάτι»

poedin_1
Με εφαλτήριο (και) τις θέσεις τους στο ΕΣΥ κατέρχονται στον στίβο της πολιτικής, και συγκεκριμένα στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, δύο στελέχη του συστήματος δημόσιας υγείας που έχουν βρεθεί στο προσκήνιο, καθένας για τους διαφορετικούς λόγους.

Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), στηλιτεύοντας τις υποψηφιότητές τους, πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Μιλτιάδη Μυλωνά και για τον «διπλοθεσίτη» διοικητή των νοσοκομείων «Ερυθρός Σταυρός» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κ. Ευθύμιο Γεωργόπουλο.


Ο μεν κ. Μυλωνάς, ο οποίος «έλαμψε διά της απουσίας του» τις πρώτες δέκα ώρες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον περασμένο Ιούλιο, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της νυν Περιφερειάρχη κυρίας Ρένας Δούρου.


Ο κ. Γεωργόπουλος, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο συνεργάσιμος διοικητής του υπουργείου Υγείας και δέχθηκε να βοηθήσει στην εκτόνωση μιας δύσκολης κατάστασης, και να διοικήσει, εκτός από τον Ερυθρό Σταυρό και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά την αποκάλυψη για τον διοικητή με τους πλαστούς τίτλους σπουδών, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Πολίτες σε Δράση».


«Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν. Φαίνεται ο διορισμός τους αφορούσε και το Κράτος και τον Σύριζα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης