Με το «Μακεδονία ξακουστή» φτάνουν τα λεωφορεία στις Αφίδνες
Οι επιβάτες τους μεταφέρονται στον σταθμό του Μετρό «Κατεχάκη» για να φτάσουν από στο Σύνταγμα
Λίνα Κεκέση
Κατά δεκάδες είναι τα λεωφορεία από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που φτάνουν στα διόδια των Αφιδνών προκειμένου στη συνέχεια οι επιβαίνοντες σε αυτά να πάνε στο σταθμό του Μετρό «Κατεχάκη» και από εκεί στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Οι διαδηλωτές τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή» ενώ περιμένουν τη μεταφορά τους που μέχρι στιγμής γίνεται χωρίς προβλήματα.
Τα πρώτα λεωφορεία κατά πληροφορίες έφτασαν στα διόδια των Αφιδνών πριν τις 7 το πρωί.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.