Συνοδεία εκχιονιστικού άνοιξε η Αθηνών - Λαμίας που έκλεισε λόγω του χιονιά

Συνοδεία εκχιονιστικού άνοιξε η Αθηνών - Λαμίας που έκλεισε λόγω του χιονιά

Το τμήμα από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας έμεινε κλειστό για περίπου 6 ώρες με απόφαση της Τροχαίας λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στο ύψος της Μαλακάσας

e8niki_ar
Άνοιξαν λίγο μετά τις 9 το πρωί και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας που είχαν κλείσει από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας. Μετά από απόφαση της Τροχαίας και των διαχειριστών του δρόμου μπροστά από τα οχήματα θα κινείται εκχιονιστικό προκειμένου οι οδηγοί να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Στη συνέχεια ο δρόμος θα ανοίξει και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας έκλεισε λίγο μετά τις 2:35 με απόφαση της τροχαίας. Όπως εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η απόφαση ελήφθη γιατί η χιονόπτωση στο ύψος της Μαλακάσας ήταν σφοδρή.

Υπεύθυνη για την διατήρηση της κυκλοφορίας στην εθνική οδό είναι η Νέα Οδός, αρμόδιοι της οποίας πάντως επισημαίνουν ότι την απόφαση για διακοπή της κυκλοφορίας την έλαβε η Τροχαία.

Γεγονός είναι πάντως πως λίγες ώρες χιονόπτωσης ήταν ικανές να παραλύσουν το κράτος, κόβωντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα στα δύο, προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών που δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης