Χιόνια στην Αθήνα: Μέχρι «Ειρήνη» ο Ηλεκτρικός - Με προβλήματα τα λεωφορεία

Χιόνια στην Αθήνα: Μέχρι «Ειρήνη» ο Ηλεκτρικός - Με προβλήματα τα λεωφορεία

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

ilektrikos-xioni-ena
Μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη» εκτελούνται από το πρωί της Τρίτης τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ), καθώς το χιόνι που πέφτει από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα έχει δημιουργήσει προβλήματα.

Παράλληλα, με τροποποιήσεις εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων, ειδικά στα βόρεια και τα βορειοανατολικά της Αττικής. Ενδεικτικά, όπως ανέφερε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ Κώστας Σιορίκης, από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στη Λιοσίων βγαίνουν τα λεωφορεία με δυσκολία, ενώ από το αμαξοστάσιο της Ανθούσας μέχρι τις 6:30 το πρωί, ήταν αδύνατον να βγουν.

Σε κάθε περίπτωση, επισήμανε ο κύριος Σιορίκης, τα τοπικά δρομολόγια σε δήμους όπως το Μενίδι και αλλού, δεν εκτελούνται και γι'αυτό όσοι χρησιμοποιούν λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να ενημερωθούν για την κατάσταση πριν ξεκινήσουν.

Για παράδειγμα, στη γραμμή 622 , τα δρομολόγια εκτελούνται έως την Πλατεία Κυψέλης, χωρίς διέλευση από τις περιοχές της Άνω Κυψέλης Δήμου Αθηναίων και του Γαλατσίου.

Λίγο μετά τις 9 έγινε γνωστό ότι αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του μετρό από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί λόγω προβλημάτων στη σηματοδότηση του προαστιακού. Όπως είχε εξηγήσει στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των εργαζομένων του Μετρό Σπύρος Ρεβύθης το πρόβλημα ήταν ότι είχε πιάσει χιόνι στα κινητά μέρη και έπρεπε να τα ξεπαγώσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης