Η συζήτηση για το Μεταναστευτικό δείχνει να έχει «παγώσει», οι ροές των ανθρώπων, όμως, από τα τουρκικά παράλια προς τα ελληνικά νησιά συνεχίζονται και δη σε καθημερινή βάση.
Την Κυριακή το πρωί εντοπίστηκαν άλλες δύο περιπτώσεις μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων προς τα νησιά της Σάμου και της Χίου. Συνολικά διασώθηκαν 59 άτομα, τα οποία θα προστεθούν στους χιλιάδες υπάρχοντες που φιλοξενούνται σε hotspot σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, σκάφος της Frontex εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σάμου ένα φουσκωτό με 31 άτομα, τα οποία διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο κεντρικό λιμάνι του νησιού.
Περίπου την ίδια ώρα, σκάφος του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Χίου ένα ακόμα φουσκωτό, στο οποίο επέβαιναν 28 αλλοδαποί. Το Λιμενικό προχώρησε σε επιχείρηση διάσωσης και τα άτομα που περισυνελλέγησαν, μεταφέρθηκαν στο κεντρικό λιμάνι του νησιού.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης