Λάρνακα: Ο απαγωγέας των μαθητών αρνείται ότι τους νάρκωσε

Λάρνακα: Ο απαγωγέας των μαθητών αρνείται ότι τους νάρκωσε

Δεν παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο 35χρονος Γιώργος Νικολάου, που φέρεται να άρπαξε δύο μαθητές από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου

paidia_kipros
Δεν παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο Γιώργος Νικολάου, 35 χρόνων, από τη Λάρνακα, που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής δύο 11χρονων μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η κατηγορούσα αρχή απήγγειλε τις τέσσερις κατηγορίες εναντίον του 35χρονου.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης - για τον κάθε ένα από τους δύο μαθητές - απάντησε αρνητικά, ενώ στην κατηγορία για απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό - για τον κάθε ένα από τους μαθητές - απάντησε καταφατικά.

Το δικαστήριο όρισε τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2019 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις δύο κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης