Εργασιακό και ασφαλιστικό στο επίκεντρο εκδήλωσης στη ΔΕΘ

enotita


Παρουσία στελεχών της ΝΔ- Σκοπός ένα συνδικαλιστικό κίνημα, με ανανεωμένο, σύγχρονο, ανθρωποκεντρικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό


Με βασικό θέμα τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό οργανώθηκε στο πλαίσιο τη ΔΕΘ ειδική συζήτηση - εκδήλωση, με την πρωτοβουλία της «Ενότητα Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής».
Στην εκδήλωση συζητηθηκε η σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι που - όπως τονίστηκε- είναι κυριολεκτικά εγκλωβισμένοι τα τελευταία χρόνια, σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο πελατειακών σχέσεων της Κυβέρνησης αφενός και στην επιβολή των πιο αυστηρών και άδικων μέτρων αφετέρου.
Η συζήτηση επιβεβαίωσε την άμεση ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές στο σύγχρονο εργασιακό και ασφαλιστικό περιβάλλον, αλλαγές που θα έχουν στο επίκεντρο τον εργαζόμενο και τα δικαιώματά του και θα εξασφαλίζουν τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες εργασίας στη χώρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τοποθετήθηκαν κορυφαία στελέχη της ΝΔ, που τόνισαν την ανάγκη για ένα συνδικαλιστικό κίνημα, με ανανεωμένο, σύγχρονο, ανθρωποκεντρικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moria_refugees

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο στη Μόρια τον Ιούλιο του 2018 - Ο ηλικιωμένος με την καραμπίνα έχει στο παρελθόν καταδικαστεί και σε πολυετή κάθειρξη για τον φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε

21