Δήμαρχος Ραφήνας: Θα αναλάβουμε εμείς, αν δεν βρεθεί λύση για τα συσσίτια

bournous

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανταποκρίθηκε άμεσα και προμήθευσε με γεύματα τους πυρόπληκτους δημότες του που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ (Κέντρα Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας), όμως ακόμα και σήμερα ο Δήμος Μαραθώνα δεν έχει ανταποκριθεί

«Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση από τον Δήμο Μαραθώνα, η Ραφήνα θα είναι εκείνη που θα προμηθεύει με γεύματα τους πυρόπληκτους», δηλώνει ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς. Σύμφωνα με το irafina.gr, οι πυρόπληκτοι που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ, ενημερώθηκαν πως η σύμβαση που είχε η Αεροπορία για τα συσσίτια που τους διανέμουν δωρεάν, έληξε την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Η Αεροπορία είχε ενημερώσει τους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας, πως θα έπρεπε να αναλάβουν το συσσίτιο των πυρόπληκτων, αλλιώς θα έπρεπε οι ίδιοι (οι πυρόπληκτοι) να πληρώσουν μέχρι και 7 ευρώ τη μερίδα.

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανταποκρίθηκε άμεσα και προμήθευσε με γεύματα τους πυρόπληκτους δημότες του που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ (Κέντρα Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας), όμως ακόμα και σήμερα ο Δήμος Μαραθώνα δεν έχει ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η σύμβαση που είχε η Αεροπορία για την σίτιση των πυρόπληκτων παρατάθηκε για ακόμα μία εβδομάδα. 

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Gregory Fasoulis

Ας κανονίσει το συσσίτιο για τον Δήμο του πρώτα.....και για τους άλλους μετά βλέπει

ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ...

...δικαιούνται οι στρατιώτες(όχι οι αξιωματικοί) και οι φυλακισμένοι.Κανείς άλλος δεν δικαιούται δωρεάν φαγητό (ασχέτως άν είναι πυρόπληκτος σεισμόπληκτος κλπ) Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για καλοπιάσματα προεκλογικά.

ΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ

Αυτά παθαίνει κανείς στον Μαραθώνα όταν ψηφίζει για δημάρχους Ασιάτες!

Γύλος

Η δωρεάν παροχή φαγητού όντως συνεχίζεται. Το 7€ η μερίδα ακούγεται υπερβολικό , καθώς οι τιμές των μερίδων στο θέρετρο είναι πιο οικονομικές. Σημειώστε επίσης ότι οι πυρόπληκτοι έχουν στην διάθεσή τους δωρεάν οικήματα με κλιματισμό , ζεστό νερό κ.λ.π. χωρίς καμία επιβάρυνση και ορισμένοι αν και έχουν δεύτερη κατοικία εκμεταλλεύονται αυτές τις δωρεάν παροχές όλο τον Αύγουστο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΠΕΥΚΗ

Μήπως θα προτιμούσες ρε Συριζογάοδαρε να σιτίζαμε εκεί τα λαθροσκουπίδια σας; Δε σας φτάνει ωρέ ισλαμογιούφτο το 400ευρω;

Νικ

Τα καταλύματα ανοίκουν στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ την οποία ταιζη ποτίζει συντηρη πληρώνει ακόμη και τα γούστα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣεπομενως ας μην κάνουν διακοπές τζάμπα οι καραβανάδες και για δυο και τρεις χρόνιες ΕΦ όσον υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στέγασης για τους πυρόπληκτους η ας πάνε στα χωριά τους θα τους λείψουν βέβαια οι σερβιτόροι και 24ωρη ΦΥΛΑΞΗ τζάμπα. από τους ένστολους πολίτες τα παιδιά μας και σκεφτείτε ουτε σαυτό δεν έδωσε λύση 4χρονια ο αλεκξης και ο Πάνος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης