Δύο αμερικανικά F-22 στη Λάρισα - Δείτε φωτογραφίες

Δύο αμερικανικά F-22 στη Λάρισα - Δείτε φωτογραφίες

Στο αεροδρόμιο της 110ης Πτέρυγας Μάχης (110ΠΜ) προσγειώθηκαν τα δύο F - 22 Raptor - Θα παραμείνουν μέχρι τις 13 Αυγούστου 

rap2
Τα δύο «αόρατα» («χαμηλής παρατηρησιμότητας») αμερικανικά μαχητικά F-22 θα παραμείνουν στη Λάρισα μέχρι τις 13 Αυγούστου. Τα δύο αεροσκάφη 5ης γενιάς αποτελούν μέρος του γενικότερου σχεδιασμού των Αμερικανών για να ενισχύσουν τη στρατιωτική παρουσία τους στη χώρα μας, δοκιμάζοντας την ταχύτητα ανάπτυξης των αεροπορικών τους δυνάμεων από τις βάσεις τους στη Γερμανία, στην ανατολική Ευρώπη και στο χώρο της ανατολικής Μεσογείου.





Όπως είναι γνωστό, στην ίδια βάση βρίσκονται και τα αμερικανικά drones MQ-9 Reaper αποτελούν την αιχμή του δόρατος των στρατιωτικών επεμβάσεων των ΗΠΑ, ενώ ένα εξ αυτών είχε απογειωθεί για να βοηθήσει το έργο των αρχών στο Μάτι Αττικής, όπου έχασαν τη ζωή τους 94 άνθρωποι.





Κλείσιμο
Τα πληρώματα των αεροσκαφών υποδέχθηκαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και ο Ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Captain (NAVY) Timothy Keeter.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης