Φωτιά σε γνωστό εστιατόριο του Αλίμου (βίντεο)

Φωτιά σε γνωστό εστιατόριο του Αλίμου (βίντεο)

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση

BeFunky-project-8-1
Πανικός επικράτησε το μεσημέρι στο Άλίμο από πυρκαγιά που ξέσπασε στην αγορά της Θουκυδίδου. «Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο. Σαν να έγινε σεισμός…Τραντάχτηκε ο τόπος…Μετά είδαμε ένα τεράστιο σύννεφο καπνού να βγαίνει από την καμινάδα του «ΞΥΛΙΝΟΥ» δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στον ενημερωτικό ιστότοπο notia.gr και πρόσθεσαν ότι σε λίγα λεπτά άρχισαν να ξεπηδούν φλόγες στο εσωτερικό του.

«Βγήκαμε τρέχοντας από τα μαγαζιά μας γιατί φοβηθήκαμε ότι θα έφτανε η φωτιά στις φιάλες με το γκάζι…Δεν θα έμενε τίποτα όρθιο αν θα γινόταν έκρηξη…»

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση αφού μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες από τον σταθμό που βρίσκεται στη Δάφνη.

Φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες ανέβηκαν στην ταράτσα προσπαθώντας να περιορίσουν τη φωτιά από την καμινάδα. Ταυτόχρονα άλλοι πυροσβέστες επιχειρούσαν στο εσωτερικό του καταστήματος.

«Αν αργούσαμε πέντε λεπτά δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο» ανέφερε στο NOTIA.GR ένας πυροσβέστης που πήρε μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν διακόψει την κυκλοφορία για να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστών.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο:

Πανικός από πυρκαγιά στην αγορά της Θουκυδίδου


Πανικός από πυρκαγιά στην αγορά της Θουκυδίδου




Πανικός από πυρκαγιά στην αγορά της Θουκυδίδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης