Βρήκαν νέα χασισοφυτεία στην Ιεράπετρα

Βρήκαν νέα χασισοφυτεία στην Ιεράπετρα

Σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία και συνελήφθησαν οι καλλιεργητές – Καλλιεργούσαν 79 δενδρύλλια κάνναβης

ierapetra_xasisofuteia
Αποτελεσματική ήταν η συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, του Κ.Α.Ε. Σητείας και του Τ.Α.Ε. Λασιθίου σε μια αγροτική περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, όπου εντοπίστηκε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία και συνελήφθησαν οι καλλιεργητές.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, οι αστυνομικοί ακολούθησαν ένα... λάστιχο ποτίσματος μήκους 20 μέτρων και έφτασαν μέχρι τον χώρο όπου καλλιεργούνταν συνολικά 79 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,20 μέτρου, στο στάδιο της ανάπτυξης. Τα χασισόδεντρα και το αρδευτικό σύστημα ξηλώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι την φυτεία καλλιεργούσαν ένας 56χρονος Έλληνας και ένας 33χρονος Αλβανός, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης