Έφτασε σήμερα στα γραφεία του ΕΣΡ η απάντηση της ΕΕΤΤ σχετικά με τον αριθμό των καναλιών που χωρούν στο ψηφιακό φάσμα.
Λόγω καθυστερημένης άφιξής της, η απάντηση βρίσκεται στο πρωτόκολλο και θα διαβαστεί αύριο από τα μέλη του ΕΣΡ, οπότε και θα γίνει γνωστή.
Σήμερα εξάλλου πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΕΣΡ, με αντικείμενο τον σχεδιασμό του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, όπου συνεχίζουν να καταγράφονται οι απαιτήσεις του νόμου Παππά σε συνδυασμό με την υπόλοιπη νομοθεσία, η οποία δεν έχει καταργηθεί.
Σύντομα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε το ΕΣΡ, θα έχουμε την σύνταξη του πρώτου σχεδίου προκήρυξης, για να ακολουθήσει συμφωνία για τον αριθμό των καναλιών με κοινή υπουργική απόφαση.
Κλείσιμο
Εν συνεχεία θα πρέπει να εκδοθεί προκήρυξη και να γίνει ο διαγωνισμός ο οποίος από την ημέρα της προκήρυξης έως την ημέρα της λήξης θα πρέπει να έχει την ίδια διάρκεια που είχε και ο προηγούμενος.
Απάντηση Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
Σε επιστολή της προϊσταμένης του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) επισημαίνεται: «Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΕΤΤ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΡ, απέστειλε απάντηση αναφορικά με τεχνικά ζητήματα φάσματος για επίγεια ψηφιακή ευρυεκπομπή.
Σε καμία περίπτωση, η επιστολή αυτή δεν περιλαμβάνει απόφαση της ΕΕΤΤ για τον καθορισμό του αριθμού των δημοπρατούμενων αδειών σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αντικείμενο το οποίο δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της ΕΕΤΤ.
Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα σε διορθωτική δημοσίευση ώστε να διασφαλισθεί η παροχή αντικειμενικών πληροφοριών στους αναγνώστες».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.