Επαφές τραπεζιτών με εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη για τον ΔΟΛ

Επαφές τραπεζιτών με εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη για τον ΔΟΛ

Το μέλλον του ιστορικού συγκροτήματος Τύπου ήταν το αντικείμενο σύσκεψης μεταξύ στελεχών των τραπεζών και του Αρτούρ Νταβουτιάν, εκπροσώπου του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη

Επαφές τραπεζιτών με εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη για τον ΔΟΛ
Σύσκεψη για το μέλλον του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με τη συμμετοχή τραπεζιτών και του εκπροσώπου του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβουτιάν, έγινε νωρίτερα την Τετάρτη, στην έδρα του ΔΟΛ, στη Μιχαλακοπούλου.


Η συζήτηση είχε αντικείμενο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων να εισέλθει ως επενδυτής στο ιστορικό συγκρότημα Τύπου ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε οποιαδήποτε κατάληξη.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το όνομα του κ.Σαββίδη ως έναν από τους πιθανούς επενδυτές για το ΔΟΛ είχε δημοσιοποιήσει ο Βασίλης Μουλόπουλος, που έχει κληθεί από τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη να διαχειρισθεί τις τύχες του Οργανισμού, ξεσηκώνοντας πολιτική θύελλα. Σε συνέντευξή του στην Αυγή, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τους πιθανούς επενδυτές: « Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια». Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Μουλόπουλου ο κ.Μάρης είχε διαψεύσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την πλευρά του για το ΔΟΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης