Ρακοσυλλέκτες διαμαρτύρονται και ζητούν να ανοίξει ξανά το παζάρι στον Ελαιώνα
Στις 13 Νοεμβρίου, μπουλντόζες με τη συνοδεία ΜΑΤ και απορριμματοφόρα με συνοδηγούς αστυνομικούς ισοπέδωσαν και ξήλωσαν τους αυτοσχέδιους πάγκους των ρακοσυλλεκτών για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο
Χωρίς «δουλειά» μένουν πάνω από 1.200 ρακοσυλλέκτες, καθώς, αφού εκδιώχθηκαν, δεν τους δίνεται χώρος για να κάνουν το κυριακάτικο παζάρι που διοργάνωναν εδώ και αρκετά χρόνια στον Ελαιώνα.
Στις 13 Νοεμβρίου, μπουλντόζες με τη συνοδεία ΜΑΤ και απορριμματοφόρα με συνοδηγούς αστυνομικούς ισοπέδωσαν και ξήλωσαν τους αυτοσχέδιους πάγκους των ρακοσυλλεκτών για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο.
Κλείσιμο
Την Κυριακή το πρωί η συντονιστική επιτροπή αγώνα των συλλόγων ρακοσυλλεκτών πραγματοποίησε κινητοποίηση στο μετρό του Ελαιώνα, όπου υπέγραψαν σχετικό ψήφισμα ενώ τη Δευτέρα διαδήλωσαν έξω από τη γενική διεύθυνση του Δήμου Αθηναίου.
Οι ρακοσυλλέκτες ζητούν από τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη να αποδεχτεί συνάντηση με αντιπροσωπεία των συλλόγων τους, ώστε να μην κλείσει το «εργοστάσιο των φτωχών», όπως ονομάζουν το κυριακάτικο παζάρι στον Ελαιώνα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»