Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση μεταξύ χρυσαυγιτών και μελών αντιφασιστικών οργανώσεων

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση μεταξύ χρυσαυγιτών και μελών αντιφασιστικών οργανώσεων

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων που είχαν περάσει τον πρώτο έλεγχο για να μπουν στη δικαστική αίθουσα, ήρθαν αντιμέτωποι με ομάδα της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση μεταξύ χρυσαυγιτών και μελών αντιφασιστικών οργανώσεων
Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο της έντασης σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα η σημερινή διαδικασία να διακοπεί για την Πέμπτη πριν την ώρα της και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση του μάρτυρα Σ. Πουλικόγιαννη. 

Η δίκη διεκόπη με απόφαση της προέδρου, όταν κατά τη διάρκεια υποβολής ερωτήσεων στον μάρτυρα σπό τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής προκλήθηκε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Αιτία που πυροδότησε την ένταση ήταν η ερώτηση συνηγόρων του ΠΑΜΕ προς το μάρτυρα "εάν το παράγγελμα από μέλη της Χρυσής Αυγής για να ξεκινήσει η επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ήταν αντίστοιχο με αυτό που είδαμε πριν από λίγο στο διακαστήριο" (σ.σ. εννούσαν την αντίδραση του κοινού από την πλευρά της Χρυςής Αυγής που κινήθηκε προς την έξοδο του δικαστηρίου, όταν είχε σημειωθεί και πάλι ένταση το πρωί). 

Κλείσιμο
Αμέσως η πρόεδρος διέκοψε τη διαδικασία και ακολούθησε ανταλλαγή συνθημάτων μέσα στη δικαστική αίθουσα μεταξύ ομάδας αντιφασιστών και μελών της Χρυσής Αυγής.



Ήταν τέτοια η ένταση και η φόρτιση που χρειάστηκε να επανέλθει ο Γραμματέας για να ανακοινώσει ότι η σημερινή διαδικασία διακόπτεται οριστικά για την ερχόμενη Πέμπτη.

"Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες", "Φουντουλης Καπελώνης ήταν η αρχή όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη φώναζαν οι μέν, "Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή" απαντούσε η άλλη πλευρά.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης φυγαδεύτηκαν από την έξοδο των δικαστών, ενώ η ομάδα των αντιφασιστών έφυγε από την έξοδο που χρησιμοποιούν οι κατηγορούμενοι..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης