Κύπρος: Καταζητείται Ρωσίδα παρένθετη μητέρα που δεν παρέδωσε το παιδί που γέννησε

Κύπρος: Καταζητείται Ρωσίδα παρένθετη μητέρα που δεν παρέδωσε το παιδί που γέννησε

Έφερε στο κόσμο ένα παιδί για λογαριασμό 55χρονης συμπατριώτισσας της, αλλά δεν της έδωσε το παιδί όπως προέβλεπε η συμφωνία και έφυγε για την Κύπρο, όπου και αναζητείται

Κύπρος: Καταζητείται Ρωσίδα παρένθετη μητέρα που δεν παρέδωσε το παιδί που γέννησε
Μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση βρίσκονται οι κυπριακές αρχές, που αναζητούν 40χρονη Ρωσίδα, εναντίον της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Η καταζητούμενη ήταν παρένθετη μητέρα και πριν επτά μήνες έφερε στο κόσμο ένα παιδί για λογαριασμό 55χρονης συμπατριώτισσας της. Ωστόσο δεν παρέδωσε το παιδί στη βιολογική μητέρα όπως προέβλεπε η συμφωνία και έφυγε για τη Κύπρο. 

Η βιολογική μητέρα έκανε καταγγελία στην Ρωσική Αστυνομία η οποία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της παρένθετης μητέρας και ζήτησε από τις κυπριακές αρχές να το εκτελέσουν. 

Κλείσιμο
Η κυπριακή αστυνομία αναζήτησε την 40χρονη στο διαμέρισμα που διέμενε στη Λεμεσό αλλά δεν την εντόπισε. Είναι αξιοσημείωτο ότι η βιολογική μητέρα χώρισε κατά τη διάρκεια της παρένθετης εγκυμοσύνης με τη βιολογική μητέρα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στη Κύπρο μαζί με τη παρένθετη μητέρα. Πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο ο οποίος θέλει να κρατήσει το παιδί.

Επειδή στην Κύπρο δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία ζητήθηκε γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος έδωσε άδεια για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης. Η παρένθετη μητέρα έχει ακόμα ένα δικό της παιδί το οποίο βρίσκεται μαζί της.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της καταζητούμενης και ζητάει από τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τις αρχές σε περίπτωση που γνωρίζουν το που βρίσκεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης