ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βουλγάρα μάνα: Αν το DNA δείξει πως η Μαρία είναι δική μου, θα την πάρω πίσω

Βουλγάρα μάνα: Αν το DNA δείξει πως η Μαρία είναι δική μου, θα την πάρω πίσω

Η Σάσα Ρούσεβα δηλώνει πρόθυμη να υποβληθεί σε εξέταση - Παράτησα το παιδί μου επειδή δεν είχα χρήματα να το συντηρήσω, είπε στους αστυνομικούς - Δείγμα DNA θα δώσει και ο Ατάνας Ρούσεφ - Η μερίδα της οικογένειας στον δήμο περιλαμβάνει εννέα παιδιά αλλά η 38χρονη υποστηρίζει ότι έχει γεννήσει δέκα φορές

Επεισόδια με ακροδεξιούς στην πορεία Belgrade Pride
Βουλγάρα μάνα: Αν το DNA δείξει πως η Μαρία είναι δική μου, θα την πάρω πίσω

Πρόθυμη να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να διακριβωθεί αν η Μαρία είναι όντως η κόρη της, δήλωσε η 38χρονη Σάσα Ρούσεβα στους αστυνομικούς της Ιντερπόλ που την ανέκριναν το πρωί της Πέμπτης.

Η Ρούσεβα είπε, επίσης, στους αστυνομικούς, ότι αν οι εξετάσεις δείξουν ότι το παιδί είναι δικό της, τότε θέλει να την πάρει πίσω.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associated Press που επικαλείται δηλώσεις της 38χρονης στη βουλγαρική κρατική τηλεόραση, η Ρούσεβα κατέθεσε ότι βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια και γέννησε το παιδί αλλά δεν το κράτησε, αφού δεν είχε χρήματα να το συντηρήσει. Γι' αυτό, συνέχισε, και το παρέδωσε σε μια άλλη οικογένεια Ρομά.
Κλείσιμο

Την ίδια σιγουριά, όμως, δεν δείχνει και ο 36χρονος Ατάνας Ρούσεφ, ο οποίος εξερχόμενος του αστυνομικού τμήματος είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Και που ξέρω ότι το παιδί είναι δικό μου; Πάρτε το αίμα μου για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Trud η οικογένεια έχει καταχωρίσει στα μητρώα του δήμου εννέα παιδιά, ηλικίας 2 έως 20 ετών, αλλά η μητέρα υποστηρίζει ότι έχει γεννήσει δέκα φορές.

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει πλέον στο χωριό Νικολάεβ.

Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής πολλά ερωτήματα δημιουργούνται από τη διαφορά στο παρουσιαστικό των δύο Βουλγάρων τόσο με τη Μαρία όσο και με δύο από τα άλλα αδέλφια της όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Αυτή είναι οι γονείς και τα αδέλφια της Μαρίας

Φωτογραφίες του Ατάνας και της Σάσα Ρούσεφ να κρατούν ένα μικρό κορίτσι που μοιάζει υπερβολικά στη Μαρία αλλά έχει κόκκινα μαλλιά δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της το βουλγαρικό τηλεοπτικό κανάλι Novanews.

Στην ίδια ανάρτηση το κανάλι δημοσιεύει και δύο βίντεο στα οποία μιλούν γείτονες της οικογένειας Ρούσεφ, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζούσε στο χωριό Νικολάεβ, αλλά και ο 15χρονος μεγαλύτερος γιος της οικογένειας. Ο Ιησούς, όπως ονομάζεται ο 15χρονος, είναι, επίσης, ξανθός και ακούγεται στο βίντεο να δηλώνει ότι οι γονείς του εγκατέλειψαν τη Μαρία επειδή δεν είχαν χρήματα για να επιστρέψουν μαζί της στην Ελλάδα.



Από την πλευρά τους οι γείτονες της οικογένειας δηλώνουν στις τηλεοπτικές κάμερες ότι όντως η οικογένεια είχε βρεθεί παλαιότερα στην Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο απεικονίζουν σε κάθε περίπτωση την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας Ρούσεφ.



Από εδώ και πέρα αυτό που μένει είναι η λήψη δείγματος DNA από τους δύο Βούλγαρους και η σύγκρισή του με αυτό της μικρής Μαρίας για να ελεγχθεί αν προκύπτει τυχόν ταυτοποίηση.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ερώτημα παραμένει τι θα γίνει με την Μαρία, η οποία κανονικά θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στους βιολογικούς τους γονείς.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης