Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα και τις απογραφές στα ιδρύματα αλλά και για το ζήτημα της μη εγγραφής των επιτυχόντων στις πανελλήνιες
UPD:
Κάτω από αντίξοες συνθήκες, υπό καταρρακτώδη βροχή, φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων που διαμαρτύρονται για την κινητικότητα συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Προπύλαια για να διαδηλώσουν για τα αιτήματά τους.
Οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας ήταν κοινώς, δύο. Απο τη μία, οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων που απεργούν για 6η εβδομάδα και διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες αλλαγές από το υπουργείο Παιδείας που αφορούν στα ζητήματα της απογραφής και της κινητικότητας και από την άλλη πλευρά φοιτητές - μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.
Κλείσιμο
Οι διοικητικοί υπάλληλοι παρά τη βροχόπτωση πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Διοκητικής Μεταρρύθμισης.
Οι φοιτητές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) που πρόσκειται στο ΚΚΕ, οργάνωσαν πορεία στις 12:00 στον ΟΑΣΑ προκειμένου «να διεκδικηθεί από το υπουργείο Παιδείας μειωμένο εισιτήριο για τους πρωτοετείς φοιτητές που δεν έχουν κάνει ακόμα εγγραφή (γιατί η κυβέρνηση έκλεισε τις σχολές τους απολύοντας το προσωπικό) με την επίδειξη της κάρτας πανελληνίων εξετάσεων ή άλλου εγγράφου».
Οι φοιτητές από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών χαρακτηρίζουν δίκαιο τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις και γι' αυτό η πορεία τους κινήθηκε προς τα Προπύλαια όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι διοικητικοί υπάλληλοι.
«Καλούμε τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων και να δυναμώσουν τον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΜΑΣ.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco