Επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα καθώς άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που κάτοικοι της Πάτρας μετείχαν στην πανελλαδική σημερινή απεργία διαδηλώνοντας κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Από την πλευρά τους οι διαλωτές περνώντας απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής φώναξαν συνθήματα όπως «δολοφόνοι», ενώ ανάγκασαν μια κλούβα των ΜΑΤ να αποχωρήσει απο τη μέση του δρόμου για να περάσει η πορεία.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες ένα άτομο ηλικίας 35 με 40 ετών έβγαλε όπλο και σημάδευε από απόσταση μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι οποίοι διαδήλωναν μαζί με χιλιάδες Πατρινούς
Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας Ζ και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ιταλό, συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος και ελέγχεται για τη σχέση του με ακροδεξιές ομάδες της Ιταλίας.
Κλείσιμο
Το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του ήταν κρότου λάμψης και υποστήριξε πως το έβγαλε για εκφοβισμό, όταν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν πέτρες στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής".
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.