«Όλοι ένοχοι» για τη δολοφονία του εκδότη Άντη Χατζηκωστή

«Όλοι ένοχοι» για τη δολοφονία του εκδότη Άντη Χατζηκωστή

Η τελευταία πράξη της πολύκροτης δίκης γράφτηκε στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας με την ανακοίνωση της ομόφωνης απόφασης των δικαστών σε μια δίκη που διήρκησε τρία χρόνια

Ένοχους έκρινε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας όλους του κατηγορούμενους για τον φόνο του εκδότη Άντη Χατζηκωστή, επιβάλλοντας την ποινή των ισοβίων δεσμών.

Κατηγορούμενοι ήταν η δημοσιογράφος Έλενα Σκορδέλη, ο αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης και οι Αντρέας Κασάπης και Γρηγόρης Ξενοφώντος.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η γνωστή παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη και ο αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης, συνωμότησαν για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή. Οι σκέψεις της Έλενας Σκορδέλη και του Τάσου Κρασοπούλη για την εξόντωση του Άντη Χατζηκωστή, άρχισαν να γίνονται πράξη σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απόφαση τον Οκτώβριο του 2009.

Όπως σημειώνεται στην απόφαση, αν ανατρέξει κανείς στην πορεία της κατηγορούμενης Έλενας Σκορδέλη στο τηλεοπτικό σταθμό Sigma και την αγορά μετοχών του σταθμού, μπορεί να διακρίνει γιατί η ίδια και ο αδελφός της ήθελαν να εξαλείψουν από προσώπου γης τον Άντη Χατζηκωστή.

 Ο Άντης Χατζηκωστής, ήταν σύμφωνα με την απόφαση εμπόδιο στον έλεγχο του τηλεοπτικού σταθμού  από την Έλενα Σκορδέλη και τον Τάσο Κρασοπούλη.

Ως κίνητρο της Έλενας Σκορδέλη και του Τάσου Κρασοπούλη, κρίνεται η εκδίκηση και ο παραμερισμός του Άντη Χατζηκωστή.

Σύμφωνα με την απόφαση, και οι τέσσερις κατηγορούμενοι Έλενα Σκορδέλλη, Τάσος Κρασοπούλης, Ανδρέας Κασάπης και Γρηγόρης Ξενοφώντος κρίθηκαν ως αναξιόπιστοι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

jaguar

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναφέρει: «Για αυτούς στο βωμό του να πληγεί το Πάρκο δεν έχει σημασία να κινδυνέψουν ακόμη και να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Προφανώς για αυτούς σημασία έχει να πληγεί το Πάρκο και αν υπάρχουν θύματα ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα τρομοκρατηθεί περισσότερο ο κόσμος»

11
prosfyges_borders

Πρωτοβουλία Ολλανδών πολιτών φτάνουν στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων για να παραλάβουν 150 πρόσφυγες – «Θεωρούμε κατάφωρη αδικία να σηκώνουν μόνες τους όλο το βάρος η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία» 

5
rodos_art

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για κατηγορούμενους και θύμα ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη ζητά να μάθει με ποιους επικοινώνησαν και που βρίσκονταν αυτά τα πρόσωπα στο κρίσιμο διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία

patra

Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια - Η ποινή της μειώθηκε σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά  - Μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές

7