Προφυλακιστέος ο Θεοφίλου

Προφυλακιστέος ο Θεοφίλου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αναστάσιος Θεοφίλου μετά την απολογία του στον ανακριτή και τον ειδικό εφέτη ανακριτή για τις υποθέσεις της αιματηρής ληστείας στην Πάρα και για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Προφυλακιστέος ο Θεοφίλου
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αναστάσιος Θεοφίλου μετά την απολογία του στον ανακριτή και τον ειδικό εφέτη ανακριτή για τις υποθέσεις της αιματηρής ληστείας στην Πάρα και για τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Στον ανακριτή για την υπόθεση της Πάρου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και -σύμφωνα με το συνήγορό του- την ημέρα της ληστείας βρισκόταν σε άλλο σημείο. Αρνήθηκε επίσης και τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τους «Πυρήνες».

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Σπύρος Φυτράκης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβήτησε τον τρόπο λήψης γενετικού υλικού DNA από το οποίο προκύπτει η ενοχή του δράστη.
Κλείσιμο

Τόνισε ακόμη ότι υπάρχει ένα δικονομικό πρόβλημα, καθώς ο Θεοφίλου κατηγορείται δύο φορές για το ίδιο αδίκημα και υποστήριξε ότι κανονικά η υπόθεση που αφορά στη ληστεία της Πάρου θα έπρεπε να βρίσκεται στη Σύρο και όχι στην Αθήνα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης