Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026 στο Λουτράκι, όταν 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κατάστημα, αφού πρώτα χτύπησε σε μάντρες και κολόνες.
Το ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, γύρω στη 1 τα ξημερώματα όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να γκρεμίσει ό,τι βρήκε μπροστά του.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dg0enx5cxx6x)
Το όχημα ακινητοποιήθηκε μόνο όταν καρφώθηκε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Παρά τις σοβαρές ζημιές, ο οδηγός βγήκε σώος από το αυτοκίνητό του, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου και ελέγχει πιθανή υπερβολική ταχύτητα ή αμέλεια.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.