Σύμφωνα με το evima.gr, αυτοκίνητο τύπου τζιπ που κινούνταν στο ύψος του Πανοράματος προς Βόρεια Εύβοια κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και οι εθελοντές Ψαχνών ΣΕΔΔΔ, αστυνομία ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν τραυματία ο οποίος διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα.
Η αστυνομία ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο ατύχημα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.