Αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (23/10) μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κατ΄εφαρμογή των διατάξεων για την προστασία του Μνημείου, που προβλέπονται από την τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε χθες.
Οι αστυνομικοί πήραν μέτρα τάξης καθώς έφτασε λίγο πριν τις 20.00 στην πλατεία Συντάγματος πορεία συλλογικοτήτων που διαμαρτυρήθηκαν για την τροπολογία που ψηφίστηκε, αλλά και αναρχικών ομάδων που κάνουν πορεία στη μνήμη του άνδρα που σκοτώθηκε στην έκρηξη στους Αμπελοκήπους πριν από έναν χρόνο. Σύμφωνα με την τροπολογία, η ευθύνη για την τήρηση της τάξης στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι συγκεντρωμένοι περίπου στις 20:30 κατευθύνθηκαν προς την Πανεπιστημίου.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.