Εξετάσεις δίχως τέλος για τους διοικητές των νοσοκομείων – Τι τους ζητά το Υπουργείο Υγείας
Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πραγματοποιεί διήμερο «σεμινάριο» για τους διοικητές και υποδιοικητές των δημόσιων νοσοκομείων και Υγειονομικών Περιφερειών, με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους και την ανάδειξη προτεραιοτήτων στη λειτουργία των μονάδων
Σε διήμερο… εντατικών μαθημάτων καλεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τους διοικητές και υποδιοικητές των δημόσιων νοσοκομείωνσήμερα και αύριο. Τα νέα στελέχη του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) που πέρασαν ήδη ένα εξαντλητικό διάστημα μέχρι να διοριστούν, σχεδόν δύο ετών, με εξετάσεις γραπτές, πολύμηνη αναμονή και προφορικές συνεντεύξεις, βρίσκονται και πάλι στα… θρανία.
Από σήμερα το πρωί όλοι οι διοικητές και οι υποδιοικητές των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, καθώς και των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), θα βρίσκονται στο αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης. Το πρωί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιήσει δηλώσεις και θα ακολουθήσει η διήμερη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών, με σκοπό τη συζήτηση καίριων θεμάτων των νοσοκομείων αλλά και ενημέρωση των διοικητών για τα ζητήματα που πρέπει να θέσουν σε προτεραιότητα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.