Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που έγινε η έκρηξη της φιάλης οξυγόνου έξω από το Τσοτύλι Κοζάνης προχώρησε η Αστυνομία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είναι 52 ετών και ιδιοκτήτης επιχείρησης χωματουργικών.
Από την έκρηξη υπήρξαν δύο σοβαρά τραυματίες. Ο ένας έχει ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και ο άλλος, 54 ετών, ακρωτηριάστηκε στο ένα χέρι και πόδι. Πηγές από το Ιπποκράτειο αναφέρουν ότι φέρει αρκετά εγκαύματα και χτυπήματα σε όλο του το σώμα, ενώ βρίσκεται στην ανάνηψη. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.