Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχθηκε ότι έβαλε εκείνος της πυρκαγιές. Σε ερώτηση γιατί το έκανε φέρεται να απάντησε γιατί δεν είχε να φάει, χωρίς, ωστόσο, να δώσει κάποιες άλλες διευκρινίσεις.
Να σημριωθεί ότι νωρίτερα σήμερα είχε αναβληθεί για τις 23 Σεπτεμβρίου η δίκη του 32χρονου από το αυτόφωρο δικαστήριο για τις επιθέσεις σε βάρος τριών γυναικών στο Αιγάλεω, για τις οποίες επίσης κατηγορείται.
Η δίκη του για τη συγκεκριμένη υπόθεση αναβλήθηκε προκειμένου να κληθούν στο δικαστήριο τα θύματα των επιθέσεων. Μάλιστα, όταν ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου για το αν αποδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για αυτή την υπόθεση, αποδέχθηκε ότι διέπραξε τις επιθέσεις.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.