Στη σύλληψη της μητέρας ενός 7χρονου κοριτσιού προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από καταγγελία για κακοποίηση που υπέβαλε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου στο οποίο φοιτά η ανήλικη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη μαθήτρια ενημέρωσε τη δασκάλα της χθες, Δευτέρα, ότι την Κυριακή είχε δεχτεί σωματική βία από τη μητέρα της.
Η δασκάλα ανέφερε το περιστατικό στη διευθύντρια του σχολείου, η οποία αμέσως ειδοποίησε τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες και την Αστυνομία Ηρακλείου.
Κατόπιν προανάκρισης και με βάση τη μαρτυρία του παιδιού, οι γονείς της 7χρονης οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Η μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του.
Η 7χρονη μεταφέρθηκε στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου φιλοξενείται προσωρινά.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»