Ακόμη ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ Ρομά σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου.
Το επεισόδιο ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας έξω από την Μητρόπολη, λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου, μεταξύ δύο Ρομά που είναι γνωστοί στις Αρχές.
Οι δύο άνδρες ξαναβρέθηκαν στην πλατεία Πάρκου λίγο αργότερα, όπου τελικά μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων περνούσαν εκείνη την ώρα από την πλατεία, πλακώθηκαν στο ξύλο. Ο ένας μάλιστα κρατούσε στα χέρια του ένα μεταλλικό αντικείμενο με το οποίο χτύπησε τον άλλο στο κεφάλι.
«Έπεσαν κλωτσιές και μπουνιές, μέχρι που ένας πήρε ένα σίδερο από μια ομπρέλα και χτύπησε τον άλλο στο κεφάλι. Ευτυχώς ήρθε αμέσως η αστυνομία και τους πήρε. Ακόμα και με τις χειροπέδες ο ένας έβριζε και απειλούσε τον άλλον...», είπε στο LamiaReport ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.