Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Εύβοιαςσήμερα το πρωί 20 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα.
Σύμφωνα με το evima.gr ένα αυτοκίνητο τζιπ κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε εκτός δρόμου στα Χάνια Αυλωναρίου. Συγκεκριμένα, το τζιπ για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα σε χείλος ποταμού.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα τα οποία μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο τρεις άνδρες με ένα όχημα της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα αλλά είχαν προλάβει ήδη και είχαν απεγκλωβιστεί. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που ερευνά τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»