«Εγκαυματίας και η ίδια και εκπροσωπώ και τους συγγενείς των θανόντων και τους εγκαυματίες. Εμάς ό,τι ήταν να δείξει η ιστορία το έχει ήδη υποδείξει. Είμαστε καμένες ψυχές, σωματικά και πνευματικά. Αυτό που ζητάμε και ευχόμαστε είναι μια αγαλλίαση. Μια αγαλλίαση στις ψυχές μας και μια απονομή δικαιοσύνης η οποία θα βοηθήσει να μη ξανασυμβεί οτιδήποτε άλλο κακό. Έχουμε θρηνήσει πάρα πολύ αίμα, έχουμε θρηνήσει πάρα πολλές ψυχές και ζωές. Είναι κρίμα πραγματικά να είμαστε έρμαια ενός οποιουδήποτε κρατικού φορέα που δεν μπορεί να λειτουργήσει» δήλωσε η Κάλλι Αναγνώστου, εγκαυματίας στο Μάτι και πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών κατά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.