Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 40 δικηγόρων Αθηνών, το δικηγορικό forum «Δικηγορικό Ημερολόγιο 21ου Αιώνα» το οποίο αποτελεί προβληματισμό για τη δικηγορία της επόμενης ημέρας.
Την ιδρυτική διακήρυξη του forum έχουν υπογράψει ήδη 220 δικηγόροι, από όλους τους τομείς της δικηγορίας και πρόεδρος του είναι ο δικηγόρος Αθηνών Θρασύβουλος Κονταξής και μέλη του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου είναι η Ιωάννα Καλαντζάκου, ο Σπύρος Κλαδάς, ο Γεώργιος Κυριακόπουλος, η Μαρία Κουτρουμπή, ο Κώστας Μίχος και ο Νώντας Ζαφειρόπουλος.
Στόχος του forum είναι «η ανάδειξη του ρόλου της δικηγορίας σε μια συγκυρία έντασης και ρευστότητας όπου όλα τίθενται υπό αμφισβήτηση».
Ακόμη, στο «Δικηγορικό Ημερολόγιο του 21ου αιώνα» θα συζητούνται τα προβλήματα του δικηγορικού κλάδου και της νομικής επιστήμης, θα διαμορφώνονται προτάσεις οι οποίες θα παρουσιάζονται στην Πολιτεία και στην κοινωνία, θα οργανώνονται εκδηλώσεις και παρεμβάσεις στον Τύπο, όπως θα υπάρχει και εκδοτικό έργο, ενώ ήδη λειτουργεί η ιστοσελίδα του forum: dikigorikohmerologio.gr.
Μάλιστα, το forum οργανώνει την πρώτη του εκδήλωση στις 11 Φεβρουαρίου 2025 (19:00) στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.