Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 1η Νοεμβρίου για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Μετά τη Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, γίνεται γνωστό ότι ο 50χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, απάτης με υπολογιστή και απάτης είναι ο (επ.) BULLARI (ον.) LULZIM του IBRAHIM και της MERUSHE, γεν. 13-03-1974, στην Αλβανία.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-029470 και 2310-455400 του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Η δράση του
Ο 50χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και η έρευνα είχε αποδείξει ότι κατά το χρονικό διάστημα Αυγούστου 2024 – Οκτωβρίου 2024, προσέγγιζε ηλικιωμένους και επικαλούμενος την ιδιότητα του τεχνίτη, κατά περίπτωση, τους έπειθε να αναλάβει εργασίες σε δήθεν ελκυστικές τιμές, ενώ για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, πρότεινε την μετάβασή του για αυτοψία του χώρου, όπου θα λάμβαναν χώρα οι εργασίες.
Εκεί, στα σπίτια των ηλικιωμένων, ο 50χρονος επικαλούμενος την ανάγκη αυτοψίας εκμεταλλευόταν την έλλειψη προσοχής των θυμάτων του και προέβαινε σε κλοπές χρηματικών ποσών ή και πορτοφολιών.
Συνολικά κατηγορείται για τουλάχιστον τέσσερις κλοπές με λεία 2.020 ευρώ.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.