Εγνατία Οδός: Δύο νεκροί έπειτα από σύγκρουση ΙΧ με βαν
Ένας άνδρας τραυματίστηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία
Τη ζωή τους έχασαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (29/10), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας, ηλικίας 75 ετών και η γυναίκα, ηλικίας 71 ετών, υπήκοοι και οι δύο Αλβανίας, συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες με βανάκι. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.