Κλειστή παραμένει από τις 3 το μεσημέρι η Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης έπειτα από την ανατροπή βυτιοφόρου
Από το περιστατικό δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές - Πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης του φορτίου με τη μεταφόρτωσή του σε άλλο βυτίο
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της ανατροπής του βυτιοφόρου φορτωμένου με υγραέριο, που σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 15:00, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του 90, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η εθνική οδός λίγο πριν τις 20.00 παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα και η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία από παρακαμπτήριους. Ειδικότερα, εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται στο ρεύμα προς Αθήνα στην 100,00 Χ/Θ (Α/Κ Ακραιφνίου) και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην 90,00 Χ/Θ (Α/Κ Θηβών).
Δείτε τον χάρτη:
Στο σημείο έχουν σπεύσει 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης του φορτίου με τη μεταφόρτωσή του σε άλλο βυτίο.
Από το περιστατικό δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.