Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 25χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό, σήμερα το πρωί, στο δάσος του Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη.
Πυροσβέστες τον εντόπισαν κοντά στο σημείο εκδήλωσης της φωτιάς και αφού τον προσήγαγαν τον συνέλαβαν. Πρόκειται για ημεδαπό και στην κατοχή του φαίνεται να εντοπίστηκαν πευκοβελόνες κι ένας αναπτήρας.
Πηγές της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για δύο εστίες φωτιές που εκδηλώθηκαν γύρω στις 7.30 το πρωί σε απόσταση 150 μέτρων, η μία από την άλλη, κοντά στο Φιλίππειο.
Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Η πυροσβεστική εξετάζει και τη συμμετοχή άλλων ατόμων στον εμπρησμό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»