Με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Ε' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαργαρίτας Γκορτολίδου «παγώνουν» τα έργα κατασκευής του flyover περιφερειακού στη Θεσσαλονίκη, μετά από τις προσφυγές που έχουν καταθέσει ο Σύνδεσμος Κατοίκων Κωνσταντινοπουλιτών, ο Σύλλογος Προστασίας Σεϊχ Σου και ο Σύλλογος Δρομέων Θεσσαλονίκης.
Η προσωρινή διαταγή της προέδρου του Ε' Τμήματος ισχύει μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αίτησης αναστολής που έχουν καταθέσει οι Σύλλογοι, κ.λπ. και αναμένεται να συζητηθεί στις 17 Απριλίου 2024.
Στις αιτήσεις τους οι φορείς υπογραμμίζουν ότι από τα έργα θα επέλθει ανεπανόρθωτη βλάβη στο Σέιχ Σου λόγω των γεωτρήσεων στις όχθες του ρέματος Μαλακοπής, με επακόλουθο την καταστροφή του οικοσυστήματος και τη δημιουργία προϋποθέσεων πλημμυρών σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.