Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε 27χρονη από τη Λέρο, και μάλιστα έχασε περίπου 11.000 ευρώ.
Η νεαρή γυναίκα ειδικότερα κατήγγειλε απάτη από το διάστημα από 13 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου. Όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστος την προσέγγισε μέσω του Instagram και της συστήθηκε ως μελλοντολόγος.
Ο δράστης την εξαπάτησε και με απειλές προς την ίδια και οικείους της, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 11.055 ευρώ.
Εξετάζονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, 20 συνολικά καταθέσεις στις οποίες προέβη η 27χρονη.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.