Και αυτό γιατί πριν από λίγο ο προϊστάμενος της εισαγγελίες Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος παρενέβη αυτεπάγγελτα ζητώντας ποινική έρευνα για την αναζήτηση ενδεχομένων ποινικών ευθυνών των αστυνομικών που ειχαν βάρδια στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί εάν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Πάντως ο εισαγγελέας που θα διενεργήσει την έρευνα θα αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ.
Τέλος να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί ποινική διωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία και προμήθεια- κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.