Στο ρυθμό των Ρίχτερ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το νησί της Κεφαλονιάς. Η πρώτη σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου, ανοιχτά της Κεφαλονιάςμ στις 10:27.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 16 Χλμ. δυτικά βορειοδυτικά του Άσσου Κεφαλληνίας.
Ακολούθησε άλλη μια διπλή δόνηση 3 Ρίχτερ στις 10:34, ενώ η σεισμική ακολουθία είναι έντονη στην περιοχή από τα ξημερώματα.
Στις 12:36 άλλη μια δόνηση 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή. Ακολούθησαν 3 Ρίχτερ στις 12:49.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.