Δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία στη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή πρύτανη ΑΠΘ, οπότε η διαδικασία θα επαναληφθεί αύριο.
Συνεδρίασε το Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του πρύτανη πραγματοποιήθηκε με μυστική ψηφοφορία και ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ».
Υποψήφιοι για το αξίωμα του πρύτανη μεταξύ των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ είναι, με αλφαβητική σειρά, οι καθηγητές Κυριάκος Αναστασιάδης, Ευστράτιος Στυλιανίδης και Χαράλαμπος Φείδας.
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι έλαβαν τις εξής ψήφους:
Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας Κυριάκος Αναστασιάδης: 2 ψήφοι.
Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής Ευστράτιος Στυλιανίδης: 2 ψήφοι.
Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών Χαράλαμπος Φείδας: 6 ψήφοι.
Λευκά: 1 ψήφος.
Κλείσιμο
Επειδή στη σημερινή Συνεδρίαση του ενδεκαμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία 8/11 για την εκλογή πρύτανη, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί αύριο, όπου απαιτείται η πλειοψηφία 7/11.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»