Σκηνικό φρίκης αντιμετώπισαν τα ανήλικα παιδιά που έκαναν προπόνηση σε ένα γήπεδο στην κοινότητα Βαλανιδορράχη του Δήμου Πάργας, όταν είδαν έναν άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν σκύλο που τράπηκε σε φυγή αιμόφυρτος και κατέρρευσε σε απόσταση περίπου ενάμισι χιλιομέτρου.
Το άτυχο ζώο δεν άντεξε τα τραύματα που υπέστη, υπέκυψε και εντοπίστηκε αργότερα νεκρό αρκετά μακριά, από φιλόζωους της περιοχής οι οποίοι υπέβαλαν την σχετική καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Καναλακίου. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί.
Ωστόσο, ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι τον γνώριζε και έδωσε τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, που σχηματίζουν σε βάρος του αδίστακτου «πιστολέρο» δικογραφία για θανάτωση ζώου σε βαθμό κακουργήματος και τον αναζητούν στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών